side_banner

KONGELIGT NYT: National markedsprisdynamik for svejsede rør og galvaniserede spoler


NationalWeldedPipeMarketPrisStabilisere

Når vi vender tilbage fra ferien, har markedsprisændringerne overgået markedets forventninger. Den seneste stigning i råvarepriserne har drevet nogle markedstransaktioner. De fleste svejsede rørhandlere har en afventende holdning, og priserne har stabiliseret sig.

Priserne på stålrør i større byer over hele landet har været stabile og stærke. Prisen på 4-tommer*3,75 mm svejsede rør i 28 byer over hele landet er steget med 9RMB/ton til 4350RMB/ton, og prisen på 4-tommer*3,75 mm galvaniserede rør er steget med 6RMB/ton til 4948RMB/ton. / ton, blandt hvilke prisen på 4-tommer * 3,75 mm galvaniseret rør på Shanghai-markedet steg med 30RMB/ ton til 5.030RMB/ ton.mens prisen på stålrør på Tianjin-markedet ikke er steget endnu.

 

 

svejset rør pris

NationalGalvaniseretSarkColiePrisRiseSlet

Den 19. steg prisen på galvaniserede spoler på landsplan en smule. Gennemsnitsprisen på 1,0 mm galvaniserede spoler er nu 5.087RMB/ton, en stigning på 3RMB/ton fra den foregående handelsdag.

 

svejset rør pris

TianjinHot-rulletPrisDropSlet

For nylig er markedsprisen på varmvalsede bredbånd i Tianjin faldet en smule. Ifølge markedsfeedback forventes prisen på varmvalsede bredbånd i Tianjin at forblive stabil og vente og se. Det anbefales, at kunder, der har indkøbsbehov vedrvarmvalsede bredbåndi den nærmeste fremtid kan gribe tiden til at købe.

 

Kinas forårsfestferie er slut, og alle stålproduktionsselskaber har genoptaget arbejdet efter hinanden. Vores virksomheds produktionseffektivitet er også vendt tilbage til normale niveauer. Da vores firma ikke stoppede produktionen i ferien, vil alle ordrer blive afsendt til tiden efter ferien. Vores salgsteam leverer 24-timers online service for at løse dine problemer og behov rettidigt. Kunder er velkomne til at ringe til os for rådgivning!

 

Derudover har vores virksomhed i øjeblikket et parti af spotordrer på 100 tons valsetråd, prisen er inden for 600 amerikanske dollars, interesserede venner kan ringe til os for at høre.

Kontakt os for mere information
Email: sales01@royalsteelgroup.com(Sales Director)
chinaroyalsteel@163.com (Factory Contact)
Tlf/WhatsApp: +86 153 2001 6383


Indlægstid: 28-2-2024